LOGO AD JPG.jpg

CONTES I LLIBRES

curioso incidente.jpg

Narra les diferents aventures d'en Christopher, un nin de quinze anys d'edat amb una condició d'espectre autista.

Lucas_cubierta.jpg

És un conte il·lustrat sobre l'autisme i està dirigit a famílies. Tracta d'una família amb un nin de 4 anys que té autisme. A través de fets quotidians i senzills ens sensibilitza sobre l'autisme infantil.

daniel no habla.jpg

És una apassionant i commovedora novel·la que explora la determinació d'una mare per ajudar al seu fill. Una història d'amor profunda, que estén la seva saviesa més enllà de les limitacions de la discapacitat i se submergeix en l'essència de la naturalesa humana.

nacido azul.jpg

Aquest extraordinari relat ens ofereix una perspectiva inèdita: l'interior de la ment d'un jove autista de 27 anys. Afectat per la síndrome d'Asperger, Daniel Tammet és capaç de realitzar complicades operacions aritmètiques amb la velocitat del raig, pot aprendre un idioma en tan sols uns dies...

mariayyo.jpg

És una obra important, tant pel tema que tracta, l'autisme, com per la mirada delicada, sensible i divertida amb la qual Miguel Gallardo ens mostra la seva feliç relació amb la seva filla, María. Una obra reveladora, sens dubte catàrtica.