Portes Obertes Virtuals 2022-2023
Educació Infantil

Col·legi PIUS XII - Palma

 

Benvinguts a Pius XII, una comunitat que aprèn!

Tot és possible, ho podem aprendre,

i si és amb un somriure serà per sempre

La comunitat educativa de Pius XII vos dona la benvinguda al nostre espai i vos agraeix aquesta visita i el vostre interès en valorar la nostra escola com a opció per a educar el tresor més apreciat que teniu, els vostres fills.

 

Són uns moments doblement difícils, per un costat, perquè no és fàcil prendre la decisió de triar escola per als vostres fills i filles, i per altre, enguany és especialment complicat per la situació que vivim, així que ens hem proposat facilitar la vostra visita amb aquest recorregut virtual. També teniu la possibilitat de demanar una reunió personalitzada amb la directora i coordinadora d'educació infantil. Podeu invertir tot el temps que volgueu perquè teniu vídeos de com (en situació de normalitat) celebram les nostres festes i tradicions, dels tallers amb els que treballam amb els infants els horabaixes, imatges dels espais, de les activitats d'aula, sortides...

 

A part del recorregut virtual podeu veure quin és l'equip de mestres i consultar informació general del centre i els serveis que ofereix a l'aparat d'informació.

 

Estam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta mitjançant el telèfon 661 43 93 66 o l'adreça de correu dolors.roddriguez@piusxii.es

 

Esperam que trieu la millor opció pel futur dels vostres fills i filles.

Foto.jpg

Matrícula Escoleta (0-3 anys):

Únicament l'han de fer els alumnes nous.

Heu de fer la matrícula clicant aquí: 

Recorregut virtual

Vos convidam a fer una visita virtual per les nostres aules, patis i espais comuns. Allà hi trobareu moltes més coses que podreu visionar fent clic als enllaços que surten a les pàgines.

Captura de Pantalla 2020-05-13 a les 11.

© 2020 by Col·legi Pius XII. Educació Infantil

WEB.jpg
  • Facebook icono social